Taiteilijan assarina

kirkko keskella kaupunkia paitaElämässä on monenlaisia rooleja. Sitä saa olla välilä jos jonkinlaisena vipuvartena ja välikätenä. Ja tietenkin ammatissa täytyy taipua moneen rooliin. Ja se on tietenkin mukavaa.

Vaan viime aikoina olen saanut kasvaa rooleista mieluisimpaan. Minusta on tullut kaiken muun ohella taiteilijan assistentti. Taiteilija on tietenkin meidän ihan äskettäin 12 vuotta täyttänyt Lauri.

 

Laurilta ilmestyi viime syksynä ensimmäinen oma kangaskuosi ”Maailman Kartta”. Sitä ennen Lauri on tehnyt kaksi tyynyliinadesignia vuosina 2012 ja 2013. Näistä Lauri on kertonut hienosti nettisivuillaan.

Uusin julkistettu työ on Lahden Missiokaupalle suunniteltu ”Kirkko keskellä kaupunkia” -design. Tätä karttadesignia on painettu laadukkaisiin puuvillakasseihin ja puuvillapaitoihin. Paitoja ja kasseja voi ostaa Lahden Missiokaupasta.

Laurin kartoissa ideana on: ”Jos olet elämässä jonnekin matkalla, niin karttojen avulla löydät perille”. Mitäpä sitä turhaan hukassa olemaan ja eksyksissä kärvistelemään!
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Before you post, please prove you are sentient.

Mikä on krokotiilin neljäs kirjain (pienellä) ?