Kotikaupungin heijastin: LAHTI

lahtiheijatin valoisalahtiheijatin pimea

 

Lahti-heijastin on laadukas kotimainen heijastin. Se on hauska kiinnittää takinhelmaan tai reppuun välkkymään.

 

Kaupungin katolle kohoavat mastot valaistaan pimeinä iltoina upeissa väreissä. Ne hohtavat pinkkeinä, turkooseina, keltaisina, vihreinä… On mukava käydä iltakävelyllä Radiomäellä ja ihailla mastojen juhlavaa loistoa.

 

Olen suunnitellut Lahti-heijastimen. On ollut mukavaa huomata miten ihmiset ovat innostuneet tästä kotikaupungin heijastimesta!

 

Lahti-heijastimia saa nyt aluksi sinisinä, punaisina ja vihreinä. Niitä voi ostaa Lahden historiallisen museon museokaupasta. Hinta on 5 e/kpl.

 

Ihan pian, noin viikon kuluttua, saan tehtaalta uuden erän heijastimia. Luvassa on pinkkejä, valkoisia, keltaisia, oransseja, punaisia, sinisiä, mustia, harmaita ja turkooseja. Todellinen värisuora!  Myyn heijastimia yksittäiskappaleina sekä pienissä ja suurissa erissä.

 

Haluaisitko ostaa Lahti-heijastimia itsellesi tai ystävillesi? Haluaisitko ostaa erän Lahti-heijastimia yrityksesi omalla taustapahvilla? Haluaisitko myydä Lahti-heijastimia kahvilassasi? Haluaisitko myydä Lahti-heijastimia vaikkapa koululuokan luokkaretkirahaston kartuttamiseksi? Ota yhteyttä! Laita viesti sähköpostilla lahenraita(ät)gmail.com tai soita 040 5864240 :)
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Before you post, please prove you are sentient.

Mikä on krokotiilin neljäs kirjain (pienellä) ?