Karkauspäivän hame

Tässä on kuvia Karkauspäivänhameesta. Hame istuu ylälantiolle ja sen pituus on noin 50 cm.

Karkauspäivän hameita on saatavilla melkein kaikista kansallispukukankaista. Tarvikepakkauksena se maksaa vähän alle 100 e ja asiakkaan omien mittojen mukaan tehtynä se maksa 168e. Vuorelma kutoo kankaan Suomessa ja hameet myös ommellaan Suomessa.

Tässä kuvassa on Sulkavan kansallispukukankaasta tehty Karkauspäivänhame.

2 Responses to Karkauspäivän hame

 • Kiinnostunut says:

  Näin jutun Yhteishyvä-lehdessä ja kiinnostuin heti. Saako tätä hametta Laatokan Karjalan hamekankaasta (sini-punaraidallinen, kudottu mustaan puuvillaloimeen)? Löysin kankaan ja sen kuvauksen Vuorelman sivuilta.
  Mikä on hameen helman leveys? Kuvasta näkyy myös seisomapituus huonosti.

  Näin vastaavan idean muuten vuosia sitten Espanjassa, Bilbaossa. Baskitytöt yhdistelivät kansallispukunsa polvipituisen hameen tavallisiin toppeihin ja yhdistelmä toimi upeasti.

  • marianne says:

   Hei!
   Kiitos kysymyksestäsi! Kyllä, Karkauspäivänhameita saa myös Laatokan Karjalan hamekankaasta. Hameen helman leveys on 200-204 cm. Hameen helman pituus on 50cm. Hameet tehdään aina asiakkaan mittojen mukaan.Voit lähettää tilauksesi osoitteeseen kangaskauppa@vuorelma.net :)
   Terveisin Marianne
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Before you post, please prove you are sentient.

Mikä on krokotiilin neljäs kirjain (pienellä) ?